Servicii Creare Site in Constanta | Cere Oferta de Pret pe 2016

web design constanta ieftin

Servicii Creare Site in Constanta | Cere Oferta de Pret pe 2016

Tot ce ai nevoie pentru afacerea ta pe web, la un pret mai mult decat bun. Bine ati venit pe site-ul firmei 2webdesign Constanta!

2webdesign este o agentie de gazduire si dezvoltare web din Constanta, Romania. Pachetele noastre de gazduire includ solutii complete pentru orice fel de afacere, cu uptime garantat de 99%. Toate pachetele sunt gazduite pe servere performante, moderne, si includ Apache, PHP si MySQL pe platforma LINUX. Oferim consultanta in achizitionarea unui domeniu web si demararea unei afaceri online, precum si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Oferim asistenta pentru transferul unui site existent pe serverele noastre. Nu exista taxa de transfer, nici de instalare.

Deasemenea, realizam aplicatii web online si offline la cheie, precum magazine online, creare site de prezentare dinamica cu panou de administrare si multe altele. Lucram exclusiv cu cele mai noi si stabile versiuni de PHP si MySQL. Firma noastra are experienta in dezvoltarea, testarea si intretinerea aplicatiilor la cheie, a magazinelor online, a dezvoltarii de pagini Web si a campaniilor de promovare.


Va rugam sa folositi formularul de cotatie pentru a obtine oferta de pret actualizat din 2016!

No Comments

Post A Comment

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra este gata pentru orice proiect....
👋 Salut, Cum vă putem ajuta?