Firma web design Constanta – de ce ai nevoie de un site web?

web design constantaSuntem o firma cu profil de webdesign, programare internet si promovare web din orasul Constanta. Pe langa servicii web mai realizam design de bannere si materiale promotionale.

Poate v-ati intrebat “de ce?”. De ce v-am propune sa va construim o imagine pe Internet de genul unei pagini de web ? Cum v-ar putea sustine in ceea ce intreprindeti ? S-ar putea sa va intrebati, va fi oare ceva util, intrucat – ati spune – in Romania industria IT nu ar fi destul de dezvoltata pentru a sustine afacerea dumneavoastra ?

Pentru ca Internetul este un mediu interactiv si publicitatea pe Internet nu costa aproape nimic, cantitatea de informatii ce poate ajunge la client si la dumneavoastra face o pagina de web si casuta de e-mail a acesteia (de la cel mai mic nivel) un adevarat sediu virtual de unde o “secretara virtuala” va prezinta oferta, va preia mesajele si chiar comenzile prin formulare tip, tinand in ordine baze de date imense.

La un nivel mai avansat va puteti conduce afacerea de la distanta prin transferul de date, optiune posibila gratie tehnologiei wireless si aplicatiilor web existente de transfer de date

Internetul este un mediu tot mai folosit ca alternativa la alte medii de comunicare si promovare , datorita costurilor scazute cu reclama, aproape de gratuitate devenind astfel un mediu ce garanteaza succesul afacerii dumneavoastra. De asemenea, devine o baza de date de marimi foarte mari, oferind raspunsuri pentru intrebari din orice domeniu de interes, oferind legatura si schimb de informatii intre milioane de utilizatori din intreaga lume.

Internetul e un mediu tot mai stabil asigurandu-si permanenta , bazele dumneavoastra de date si structura sitului dumnevoastra pot fi transferate in cateva minute de pe un server pe altul, in mediul virtual existand proceduri de securitate crescute (salvari de date, recuperari, etc), mai mari decat pentru un sediu fizic existent!

Internetul este un mediu propice pentru promovarea dumneavoastra fiecare vizitator fiind un potential client, existand o fluiditate foarte mare a informatiilor care circula pe Internet vizualizate de  sute de milioane de utilizatori din intreaga lume si aproape 10 milioane din tara noastra, numar in crestere conform ultimelor statistici.

Apeleaza cu incredere la web designerii si programatorii 2webdesign Constanta pentru diverse servicii web precum:

1. Site de prezentare, aspect business: (Logo, sistem administrare, aspect organizat, original, functional)

2. Magazin virtual: (realizat pe o platforma profesionala: complet administrabil)

3. Hosting dedicat

4. SEO / promovare online

5. Mentenanta website / administrare pagina de firma