Gazduire web Constanta – Web Design

gazduire websiteDoriti sa aveti propriul site ? Doriti hosting pe servere puternice,fiabile, si sigure ? Suntem siguri ca noi suntem alegerea perfecta. Vapunem la dispozitie pachete atractive de hosting, ieftine.Aveti la dispozitie o multime de scripturi in ajutorul dumneavoastra.

Solutii complete eBusiness: servicii WEB – webdesign, gazduire web,inregistrare domenii, gazduire domenii, servicii ISP – conectare la Internet prin Fibra Optica,Linii inchiriate, dial-up sau ISDN, servicii deeMarketing, servicii de print, identitate de companie, servicii de consultanta.

Avantaje oferite de pachetele noastre de hosting web:

Web Hosting Control Panel
Unlimited Subdomains
PHP , CGI, Perl, MySQL
PHP My Admin Support
Unlimited Email and FTP Accounts
Fast, Free 24/7 Tech Support
Web Site Hosting Help Forums
Reseller Hosting Available
3 Web Based E-Mail Programs

Sa asiguri gazduirea nu este de ajuns, de aceea am dezvoltat si conceput pachete de webdesign si web development.

In functie de nevoile tale iti asiguram solutii personalizate intr-un sistem standard si eficient. Firma 2webdesign Constanta iti construieste prezenta pe internet!

Garantie 30 zile – Risc ZERO: Daca in termen de 30 zile de la efectuarea platii nu sunteti satisfacut de calitatea serviciilor oferite, banii platiti de catre dv. vor fi returnati in totalitate, indiferent daca motivele renuntarii sunt obiective sau subiective. Taxele de inregistrare, precum si reducerile pentru domeniile inregistrate cu succes pe numele clientului nu se returneaza.