Preturi web design Constanta

web design pret constantaIn momentul in care va hotarati sa investiti in crearea unei pagini web trebuie sa stiti ca acest proces implica mai multe etape.
Prima etapa consta in achizitionarea unui domeniu web pentru afacerea ta (ex: www.2webdesign.ro). Daca optati pentru un domeniu cu extensia .ro acesta se achizitioneaza pe viata la costuri in jur de 200 RON. Daca optati pentru alte extensii (.com, .net, .info etc.) acestea implica o taxa anuala – in jur de 60 de ron.
Dupa ce ati achizitionat domeniul incepe etapa de web design a paginii dumneavoastra. In functie de complexitatea acesteia se stabilesc tarifele. Preturi incepand de la 450 ron pentru un site simplu de prezentare.
Cand pagina este gata trebuie gazduita pe un server pentru care se plateste o taxa lunara intre 0 si 20 euro in functie de pachetul de gazduire pentru care optati.  Pentru ghosting web puteti opta pentru unul dintre  pachetele de gazduire pe care le oferim.
Daca pagina necesita un update periodic se stabileste o taxa lunara care se adauga la cea de gazduire in functie de volumul de munca necesar pentru update. Pentru mai multe detalii mergeti pe pagina de contact si trimiteti-ne intrebarile dumneavoastra.