Programare si web design in Constanta – creare site

web design firma constantaFirma 2webdesign Constanta a fost înfiintatã de cãtre o echipã de tineri programatori din dorinta de a realiza proiecte web ieftine si viabile. Dorim sã realizãm site-uri atrãgãtoare si interactive!

Paginile web create de noi sunt  programate si optimizate astfel încât, chiar dacã legãtura dumneavoastrã la internet lasã de dorit, paginile se vor incãrca rapid.

HTML5, CSS3, jQuery, AJAX,JavaScript,PHP,Java sunt tehnologiile pe care le utilizãm pentru a crea si programa paginile dumneavoastrã web. În functie de dorinta clientului acestea pot fi statice, dinamice, realizate în culori mai vesele sau mai sobre. Dacã doriti sã utilizati baze de date, ca în cazul unui magazin virtual de exemplu, MySQL va fi tehnologia pe care o vom folosi in programare pentru a vã gestiona bazele de date.

Aceleaşi tehnologii pot fi folosite şi pentru crearea unor programe care să funcţioneze pe un singur calculator sau în reţea şi care să vă ajute la rezolvarea problemelor dumneavoastră din domeniul informaticii economiei sau ingineriei.

Dorinţa clientului este lege pentru noi, astfel că odată preluat un proiect de web design si programare, el va fi dus la capăt în cel mai scurt timp, avându-se grijă să se respecte toate indicaţiile primite de la cel care pentru care vom crea siteul web.