Programare web in Constanta – preturi mici

Programare web in ConstantaServicii profesionale de programare web si creare site pentru firme si persoane din Constanta

Pentru ca situl web sa fie cat mai complet iti oferim si posibilitatea realizarii unor pagini web dinamice, interactive la cele mai mici preturi. Pentru aceasta iti punem la dispozitie portaluri web interactive, retele sociale, forumuri de discutii, site-uri pentru telefoane mobile, magazine virtuale cu vanzari online etc. Desemenea pentru ca situl sa fie mai usor de administrat, el poate fi realizat in PHP / ASP, iar bazele de date Access, MySQL, MSSQL. Nu in ultimul rand situl poate avea o parte de administrare user friendly accesibila cu username si parola. De aici clientul isi poate actualiza situl fara a avea cunostinte de programare sau design. Sunt necesare doar cunostinte minime pentru navigare pe internet.

Aveti nevoie de servicii de programare web in Constanta? Oferim servicii de creare site si programare web la preturi foarte mici!

Situl web va beneficia de programare si optimizare pentru o incarcare in browserul web cat mai rapida indiferent de conexiunea la internet. In functie de cerintele clientului vor fi incluse tehnologii javascript, flash, java pentru efecte speciale, meniuri, butoane, clipuri animate etc. Pot fi facute si capturi video prelucrate ulterior in fisiere ce vor putea fi accesate cu un web player.

Firma web design si programare web Constanta – preturi fara concurenta!

Bazele de date, si programarea diverselor aplicatii vor fi de asemenea optimizate pentru a putea rula pe orice calculator fara a solicita in mod deosebit resursele de care dispune. Vor putea fi incluse: formulare interactive de comanda si/sau contact, cataloage de produse cu posibilitate de intretinere, actualizare, motoare de cautare in situl clientului sau pe internet.

Pot fi realizate si portaluri web, comunitati online, sisteme de licitatii, comert electronic, sisteme de login cu parola in contul personal, iar pentru o buna administrare ulterioara, statistici personalizate pe fiecare pagina a sitului sau contor de trafic pentru vizitatori.

Realizam si servicii de promovare si SEO

Situl va fi inscris in motoarele de cautare romanesti si straine, pentru a putea fi gasit cat mai usor de catre cel care cauta serviciile respective.