Promovare si SEO

In 2020, optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este mai importanta ca oricand. Acest serviciu pozitioneaza siturile clienţilor noştri cât mai sus în motoare de cautare precum Google.

 

2webdesign oferă SEO si servicii de marketing pe Internet pentru companii de toate mărimile, în toate categoriile de industrie, pentru site-urile existente şi web siturile noi.

 

O strategie reusita de Internet Marketing poate oferi beneficii importante pentru orice site-uri web de afaceri. Indiferent dacă vinde un produs sau un serviciu, dacă aveti o firma constanteana implicata în vânzare cu amănuntul sau cu ridicata, situri de turism, hoteluri, imobiliare, firme de consturii.. etc prin campania de marketing vor ajunge la dvs mai mulţi clienţi, mai rapid, şi la un raport cost-eficienta mai bun decât orice alt mediu.

Bine pus in practica Internetul poate constitui un veritabil centru de profit pentru o companie. Abordati acest inedit mediu de afaceri de pe o pozitie favorabila. Noi stim ce trebuie facut, stim sa o facem si putem sa va ajutam in aceasta privinta. Timpul este un factor si nu iti permiti sa astepti prea mult sa fii online!

Mai jos gasiti prezentate tipurile de servicii oferite in materie de online marketing:

 

SEO sau optimizarea web site-ului pentru motoarele de cautare (SEO) reprezinta o serie de metode de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unei pagini de internet venit de la motoarele de cautare in mod organic – natural (din paginile de rezultate ale cautarii – SERP), pentru o serie de cuvinte cheie sau fraze relevante pentru web situl respectiv.

 

Search Engine Optimization (SEO) este la baza a ceea ce facem!

 

SEO este un factor deosebit de important in succesul afacerii. Categoric, cea mai populara metoda de a gasi un site este prin intermediul motoarelor de cautare. Noi oferim o gama completa de solutii de Internet Marketing, care va permite afacerii dvs. online să înflorească. Va oferim excelenta in strategia de SEO şi o soluţie completă de marketing al site-ului web. Pentru ca noi construim site-uri web si ne ocupam cu promovarea acestora, ştim exact ce trebuie făcut pentru a face site-ul cat mai prietenos cu putinţă cu motoarele de căutare, chiar de la început. Stabilirea factorilor on page (pe pagina), optimizarea continutului, tranzitia de la site-uri vechi si campanii de link building sunt realizate în întregime de către specialistul nostru in-house din echipa de SEO.

 

Serviciile noastre de promovare digitala includ:

  • Analiza si Optimizare web site – audit (SEO)
  • Inscriere website in directoare de servicii / situri de anunturi
  • Campanii publicitare pe Internet
  • Campanii de publicitate prin anunturi Google AdWords
  • Reclame promovate folosind Facebook
  • Email Marketing prin Newslettere

 

Haideti sa discutam despre obiectivele dvs. Asteptam sa ne contactati pentru a discuta modul în care SEO poate ajuta compania dumneavoastra.

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra este gata pentru orice proiect....
👋 Salut, Cum vă putem ajuta?