Web design Constanta – Despre firma noastra

2webdesign – servicii profesionale de web design si promovare web pentru firme si persoane fizice din orasul Constanta

Ne-am înfiinţat în oraşul Constanta dar putem activa oriunde ni se cere ajutorul. De ce am ales această locaţie? Simplu din punct de vedere strategic având în vedere că orasul Constanta este al doilea din Romania ca numar de locuitori, dupa Bucuresti dar este si a doua economie din tara. Dorim ca de aici să putem „supraveghea” toţi potenţialii clienţi şi credem că suntem aproape de toată lumea.

In spatele agentiei 2webdesign se afla  tanarul antreprenor Leescu Ionut, masterand in Stiinte Informatice. Acesta a avut proiecte unice mentionate in media din Romania: Presa, Radio si TV. Cel mai cunoscut proiect il reprezinta reteaua sociala “Student pe net

Nu avem cine ştie ce sediu (ne place să spunem că internetul este casa noastră) şi nici sute sau zeci de angajaţi. Suntem o echipă tânără, compactă, cu membrii puţini dar valoroşi, care îşi cunosc bine rolul şi poziţia în cadrul firmei. Considerăm că în acest fel putem da un randament extraordinar in faţa clienţilor noştri şi bineînţeles putem oferi proiectul foarte repede. De ce? Deoarece, totuşi nu lucrează decât maxim doi la un proiect, tocmai pentru a crea o continuitate in executare şi de a nu exista diferenţe între anumite parţi constitutive; ştiind că dacă ar lucra foarte mulţi la el fiecare are o viziune cel puţin din punct de vedere estetic, diferită de restul echipei. Acum nu vă imaginaţi că doar unul singur ia decizia. Fiecare participă cu o idee, şi de aceea încercăm să ducem proiectul la valori cât mai performante.

De ce sa alegeti firma noastra:

Având o experienţă de peste 5 ani în domeniu presărată cu numeroase performanţe. Ne-am hotărât că este momentul să ne afirmăm pe piaţă – considerând că avem maturitatea necesară – aducând cu noi servicii bine elaborate, unele regândite după ce aumai fost aplicate, totul în speranţa că putem să vă fim de folos şi că putem să vă ajutăm să atingeţi acel nivel ridicat în aria tehnologiei informaţiei. Nici de cum nu am dorit să creăm o firmă de web design ca oricare alta. Ci mai degrabă am dorit să vă oferim o alternativă la ce există deja şi să putem ajuta la dezvoltarea dumneavoastră.

Avantajul nostru este că ne place foarte mult să ne ascultăm clienţii şi dorim să fim mereu alături de ei şi la dispoziţia lor. Deoarece pentru noi contează cel mai mult să ştim că am reuşit să creăm soluţia perfectă nevoilor dumneavoastră..