Aveti nevoie de un site simplu pentru a prezenta afacerea Dumneavoastra? Aveti o firma in Constanta si ati vrea sa o promovati online insa la un buget redus? Va oferim solutii profesionale de web design la cele mai mici preturi!

Pachetul nostru promotional iti permite sa obtii rapid un website de prezentare  care sa corespunda regulilor de optimizare Google si in acelasi timp sa fie si pe placul utilizatorilor!

Ai nevoie de un Site de prezentare ieftin? Ai o  firma din Constanta – Contacteaza-ne acum pentru oferta de preturi. Pretul variaza in functie de complexitatea proiectului. La cerere putem discuta de abonamente lunare de mentenanta tehnica si promovare,  SEO.

timthumb.phpUn site de prezentare ofera un plus de publicitate pentru compania dumneavoastra si acționează ca o versiune on-line a unei cărți de vizită. Site-uri de prezezntare sau website de tip broșură transmite un sentiment de permanență și credibilitate pentru clienții dumneavoastră, și, de asemenea, le oferă informații valoroase, cum ar fi datele de contact și serviciile sau produsele oferite.

Tehnologii utilizate pentru crearea unui site de prezentare
HTML, CSS si JavaScript pentru interfață utilizator și un limbaj de programare web, cum ar fi ASP.NET sau PHP pentru a facilita diverite functionalitati precum formulare de contact sau galerii foto. In principiu tehnologiile utilizate în orice proiect poate varia considerabil.

Toate web site-urile de prezentare pe care le realizam conțin următoarele:

Standarde pe deplin conforme cu HTML & CSS
Suport complet pentru toate browserele (Firefox, Safari, Google Chrome, IE7, 8 și 9, etc)
Tehnici implementate de Search Engine Optimisation (META Descriere & META Title)
Indexarea in Motoare de cautare precum Google, Yahoo si Bing
Includerea Google Analytics

Web design site de prezentare ieftin in Constanta.  Contacteaza-ne acum pentru a cere o cotatie de pret si estimarea de timp!